Quote

Waarom moeilijk doen, als het samen kan!

Korte omschrijving van TDsign Grafisch Bureau

TDsign Grafisch Bureau adviseert, ontwerpt en realiseert uw bedrijfscommunicatie. Een ontworpen logo kan op diverse uitingen geplaatst worden. Dit kunnen o.a. visitekaartjes, advertenties, flyers, brochures, roll-upbanners of straatborden zijn, maar denk ook aan autobestickering en uiteraard een website. TDsign verzorgt al deze uitingen. Heeft u een idee, maar weet u niet hoe u dit vorm moet geven? TDsign geeft vorm aan uw communicatiewensen!

Gedeelde kennis

Werken met verschillende kleursystemen

Uitleg over RGB, CMYK, Pantone kleuren en webkleuren. Beeldschermen gebruiken een ander kleurprofiel dan de gedrukte flyers. Maar welke kleuren gebruik je daar dan voor?

Verschillende bestandsvormen

Uitleg over JPG, PNG en EPS bestanden.Voor drukwerk heb je andere bestanden nodig dan voor gebruik op bijv. websites. Rekening moet je daarbij ook houden met hoe groot een bestand gebruikt gaat worden. Een logo als handtekening onder de mail is iets anders dan een logo op een groot gevelbord.

Hoge- en lage resolutie, hoe zit dat nou?

Uitleg over de verschillen in kwaliteit van bestanden. Hoe komt het dat een bestand er in het groot geblokt uit kan komen te zien, terwijl het als klein plaatje toch echt scherp op beeld staat.

Vectoren en pixels

Uitleg over verschil tussen JPG/PNG en EPS bestanden. Maar vooral ook: waar gebruik je welke bestandsvorm voor?


Ontmoet de andere leden van het netwerk